Català | Español
illes precuinat, peix i verdures
Qui som

En el 1981 hi havia molt poques botigues especialitzades en la venda d’aliments congelats. Ens vam adonar de la necessitat de botigues on s’oferís la qualitat i el servei tal i com nosaltres ho concebíem. D’aquesta manera va néixer Flor de Neu: amb la vocació de fer les coses d’una manera diferent, tal i com a nosaltres, com a clients, en hauria agradat trobar. Avui, podem dir amb orgull, que aquesta vocació encara segueix absolutament viva.

L’evolució constant del sector ens fa pensar que s’ha d’estar preparats per afrontar nous objectius i poder ser presents en altres mercats amb un major nombre de botigues; així podrem continuar sent més competitius i afermar-nos en la nostra posició.

L’especialització en el sector de l’alimentació, on la lluita per el posicionament del mercat és dura, s’ha de valorar positivament. No existeixen gaires empreses de venda especialitzada al detall fet que ens ajuda a tenir un cert avantatge respecte als demés. El treball diari, fixar la qualitat com a objectiu i l’aprenentatge constant, ens donarà, sense cap mena de dubte, un fruit del qual sentir-nos orgullosos.